Image with text

Image with text

Recension av Freshlook Colorblends 2-pack i färgen Blue

Recension av Freshlook Colorblends 2-pack i färgen Blue
Insänd av: Dina den 2011-02-18

Freshlook colorblends blue
Man blir riktigt snygg i dessa linser, speciellt om man har en mörk ögonfärg. Dessa blåa linser får mitt ansikte att lysa upp. Dessutom ser de naturliga ut, jag har fått många komplimanger för dem. Ögonen är något man lägger märke till och jag kan lova att alla blir snygga i linser. Jag rekomenderar denna färgen blue från freshlook colorblends. Priset är inget att klaga på, helt otroligt!
Man ser klart och tydligt med dem.

  

Recensentens egna bilder

  
"Här är en bild på mig med min naturliga ögonfärg (mörkbrun)"

Dina Freshlook Colorblends Freshlook colorblend large

  
"Här är en till bild på mig där jag har min naturliga ögonfärg på vänstra ögat och en lins från Freshlook colorblends blue"

Dina Freshlook Colorblends Freshlook colorblend large 1

  
"Här är en bild på mig där jag har mina linser från Freshlook colorblends Blue"

Dina Freshlook Colorblends Freshlook colorblend large 2

Tillbaka till blogg