Betrodda av 600 000+ / Enkla 365-dagars returer

Prognos för mode

2024 Solglasögon TOP trender

Dyk ner i solglasögontrenderna för 2024! Från 90-talsnostalgi till futuristisk känsla och sportig anda - vi har detaljerna om vad som är hett inom glasögon.

Det är alltid trendigt att gå sin egen väg. Men om det är din grej att ligga steget före, ja, darling, då har du tur. De senaste trenderna? Precis vid dina fingertoppar. Scrolla ner och njut!

90-TALETS NOSTALGIA

Det är dags att vrida tillbaka klockan och omfamna 90-talets ikoniska stil! I år ser vi en återkomst av retrovibbar med solglasögon som hyllar modets gyllene era. Tänk smala bågar, eleganta linjer och mörka linser som förflyttar dig direkt till 90-talets gator.

Från små solglasögon som skriker 90-talets supermodellchic till överdimensionerade bågar som utstrålar grunge-erans coolhet, det finns en stil som passar alla nostalgiska själar. Anamma det förflutnas anda med vintageinspirerade detaljer som färgade linser, geometriska former och metalldetaljer.

Oavsett om du kanaliserar din inre Spice Girl med små bågar eller rockar en Kurt Cobain-inspirerad look med överdimensionerade solglasögon är det viktigt att anamma 90-talets attityd och självförtroende.

Futuristisk känsla

Ta ett djärvt steg in i framtiden med solglasögon som förkroppsligar morgondagens anda. Futuristic Flair handlar om att blicka framåt, omfamna innovation och göra ett statement med dina glasögon.

Tänk eleganta geometriska former, avantgardistisk design och metalldetaljer som ger din look en touch av modernitet. Från kantiga bågar till futuristiska visirstilar - dessa solglasögon är allt annat än vanliga.

Så varför vänta på morgondagen när du kan börja anamma en futuristisk stil redan idag?

SPORTY SPIRIT

Gör dig redo att ge din look energi och dynamik med trenden Sporty Spirit. Dessa solglasögon inspirerades ursprungligen av en aktiv livsstil, men de är inte bara för sport - de är en trend i sin egen rätt och ger en touch av elegant stil till alla ensembler.

Oavsett om du är i backen eller slappar vid poolen kommer dessa solglasögon att göra ett statement vart du än går.

Solglasögon 2024

Färger för 2024

Nyfiken på vilka solglasögonfärger som gäller 2024? Då behöver du inte leta längre! Från djärva neonfärger till lugnande pasteller, vi har paletten som kommer att stjäla rampljuset.

Och kom ihåg, det är trendigt att välja de färger som får dig att känna dig mest som du är. Låt färgerna på dina solglasögon uttrycka din unika stil med självförtroende.

CLASSIC CONFIDENCE

Tidlösa svarta, vita och bruna nyanser är sofistikerade och passar perfekt till alla outfits.

Pastelligt paradis

Kanalisera känslan av vår och sommar med mjuka rosa, blå och lila, som påminner om blommande ängar och ljusa himlar.

Bold Statements

Gör ett vågat intryck med livfulla turkosa, röda och gula färger, lägg till en färgklick och en touch av din unika personlighet.

Uttryck dig själv:

  • Upptäck din matchning: Välj solglasögon som kompletterar din ansiktsform och framhäver dina ansiktsdrag.
  • Omfamna din stil: Matcha dina solglasögon med din unika personlighet, och var inte rädd för att experimentera med olika färger och modeller.
  • Hitta ditt perfekta par: Besök Netlens och prova olika stilar tills du hittar det perfekta paret Nividas-solglasögon som får dig att känna dig självsäker och strålande.