Ditt pålitliga val för prisvärda kontaktlinser online

Om Netlens

Sedan 2005 har Netlens erbjudit ett prisvärt och bekvämt alternativ till att köpa kontaktlinser hos optiker. Vårt uppdrag har alltid varit att förse kunderna med prisvärda och bekväma kontaktlinser via internet. I nästan två decennier har vi strävat efter att göra köp av kontaktlinser till en enkel och kostnadseffektiv upplevelse för våra kunder.

SÄKERHET OCH KVALITET

Din sinnesfrid är vår prioritet. Vi rekommenderar regelbundna synundersökningar för att säkerställa rätt linsval. På Netlens garanterar vi äkta produkter av samma höga kvalitet som de du hittar hos optikern. Vi följer EU:s strikta riktlinjer för hantering och förvaring av kontaktlinser.

KÖP BILLIGA KONTAKTLINSER ONLINE ENKELT OCH BEKVÄMT

Hos Netlens hittar du ett brett urval av kontaktlinser från välkända varumärken till låga priser. Beställ enkelt online och få det levererat direkt till din brevlåda.

EN DEL AV FOOTWAY-GRUPPEN

2022 blev Netlens en del av Footway Group, en ledande e-handelsaktör i Norden. Detta partnerskap har gjort det möjligt för oss att ytterligare stärka vårt engagemang för kundnöjdhet och utöka vårt produktsortiment.

MER ÄN BARA LINSER

2023 förvärvar vi Nividas, ett företag som är känt för att tillverka högkvalitativa solglasögon med skandinavisk design till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos Netlens hittar du hela sortimentet av Nividas solglasögon och läsglasögon.

VÅRT LAGER

Vårt miljövänliga lager i Eskilstuna använder solpaneler för att tillgodose 30-50% av sitt energibehov. Detta hållbara tillvägagångssätt minskar vårt koldioxidavtryck och främjar förnybara energimetoder. Genom att utnyttja solens kraft prioriterar vi ren energi och strävar efter en grönare framtid.

HÅLLBARHET

E-handel handlar om effektiv transport av varor, men Netlens mål sträcker sig längre än så. Hållbarhet är kärnan i Netlens verksamhet, strategi och vision. Vi strävar efter att revolutionera branschen genom att minimera slöseri och fel. Läs mer om Footway Groups hållbarhetsarbete på länken nedan.

EN DEL AV FOOTWAY GROUP

Footway Group hjälper e-handelsbutiker med logistik och kundsupport. De betjänar årligen över 2 miljoner kunder och 800 varumärken på 24 marknader. Företaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Genom att använda Footway+ (Footway Groups Operations-as-a-Service-lösning) drar vi stor nytta av Footway Groups etablerade infrastruktur. Footway+ är utformat för e-handelsägare, produkttillverkare och grossistpartners och erbjuder en enkel och skalbar e-handelslösning på 24 marknader och på 18 språk.

Med förenklad logistik, lagerhantering och utmärkt kundsupport hjälper Footway+ oss att utöka vår räckvidd och ser till att du som kund alltid kan känna dig trygg.

varumärken power by footway+

Kontaktlinser online

Varför välja Netlens?

  • Prisvärda lin ser - Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på kontaktlinser.
  • Kundsupport på 18 språk
  • Brett urval - Hitta linser från alla välkända varumärken och i de flesta styrkor.
  • Snabb och bekväm leverans - Beställ enkelt online och få det levererat direkt till dig.
  • Trygg och säker shopping - Vi garanterar äkta produkter och följer EU:s strikta riktlinjer.
  • 365 dagars returrätt - Om du inte är nöjd kan du enkelt returnera dina linser.
  • Dedicated personal med över 15 års erfarenhet av optikbranschen.

Skicka ett e-postmeddelande