Om kontaktlinser

Kontaktlinser

Netlens har sedan 2005 skickat kontaktlinser till svenska och internationella kunder med post, direkt till deras brevlåda eller postfack. Kontaktlinserna kommer vanligtvis fram inom 2-3 dagar (80-90% av gångerna).

De kontaktlinser du köper av oss är naturligtvis äkta originalkontaktlinser direkt från tillverkare som CIBA Vision, Johnson & Johnson, CooperVision och Bausch & Lomb.

kontaktlinser billigt En kontaktlins är en mycket teknikintensiv produkt, och trots att den är billig att tillverka är det tillverkningsföretagens forsknings- och utvecklingskostnader som måste täckas av priset.

Det är därför kontaktlinser kostar så mycket som de gör.

Handla kontaktlinser nu!

Om du är redo att köpa dina prisvärda kontaktlinser från Netlens i framtiden, föreslår vi att du börjar på vår hemsida här: Netlens kontaktlinser. Netlens mål och ambition har varit att göra användningen av kontaktlinser så kostnadseffektiv och enkel som möjligt, och sedan vi grundades 2005 har vi bevittnat en revolution när det gäller prissättning och konkurrens på marknaden. Denna revolution har gjort det möjligt för våra kunder att spara flera tusen kronor per år jämfört med vad det kostade att bära kontaktlinser för 6-7 år sedan.

Du kan läsa mer om kontaktlinsernas ursprung och historia på Wikipedias sida om kontaktlinser.

Dessutom erbjuder Netlens låga priser på kontaktlinsvätska och andra tillbehör som kontaktlinsfodral och ögondroppar, vilket gör din kontaktlinsupplevelse enklare och bekvämare.

kontaktlinser optiker

Vi rekommenderar att du besöker en kontaktlinsoptiker eller en ögonläkare en gång om året för att säkerställa att dina ögon är friska och att de linser du använder har rätt styrka och passform. Vi rekommenderar inte att du experimenterar med olika kontaktlinsmodeller på egen hand, och nya linser bör alltid anpassas av en kvalificerad optiker.