Betrodda av 600 000+ / Enkla 365-dagars returer

SUMMER SALE: upp till -50% rabatt på allt

Underrubrik

UPGRADE DIN SYN MED Biotrue® ONEday

Biotrue® ONEday är den moderna kontaktlinsen som tar fukt till en helt ny nivå. Den har en hög fukthalt och behåller nästan 100 % av sin fukt under hela dagen.

VARFÖR VI ÄLSKAR Biotrue® ONEday

Maximal fukt, maximal komfort

Med sitt höga vatteninnehåll är Biotrue® ONEday dagslinser perfekta för dig som upplever torra ögon vid datorarbete eller längre perioder framför digitala skärmar.

Inbyggt UV-filter

Skydda dina ögon från solens skadliga strålar i sommar med Biotrue® ONEday. Observera att dessa linser inte ersätter UV-absorberande solglasögon, men tillsammans ger de ett utmärkt skydd under soliga dagar.

Enkel hantering

Biotrue® ONEday linser är lätta att hantera, vilket gör dem lämpliga för både nya och erfarna linsbärare.

Istället för läsglasögon

Presbyopi, eller åldersrelaterad långsynthet, är ett av de vanligaste synproblemen. Det innebär att synen blir sämre med åldern, vilket märks särskilt tydligt när man försöker se på nära håll. Problemen brukar börja i 40-årsåldern och många löser det med läsglasögon som de tar av och på flera gånger om dagen.

Men alla borde hålla med om att det är tröttsamt att ta av och på glasögonen hela tiden. Med Biotrue® ONEday for Presbyopia är problemen enkelt lösta.

Handla på din Biotrue® ONEday på Netlens

 • Betrodda av 600 000+

  Betrodda av 600.000+

 • Enkla 365-dagars returer

  Njut av problemfria returer inom 365 dagar. Din tillfredsställelse är vår prioritet.

 • Enkla returer

  Problemfri returpolicy

 • Support på 11 språk

  Bekymmersfri shoppingupplevelse med vår exceptionella kundsupport

Toriska linser

Finns även för dig med astigmatism!

Många svenskar lever med astigmatism på ett eller båda ögonen, även kallat skelningsfel. Runt om i Sverige tror människor med glasögon att det är den enda lösningen för att korrigera sin astigmatism.

Hela 71 procent av alla personer med astigmatism som bär glasögon tror att de inte kan använda linser på grund av sin astigmatism. Men det är faktiskt inte sant. Med Biotrue® ONEday kan även personer med astigmatism uppleva samma frihet som med kontaktlinser.